Wij doen er alles aan om de informatie die wij aanbieden op de site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. De belangrijkste kenmerken van het product worden op de website weergegeven. Alle afbeeldingen op onze website, zoals foto’s en tekeningen, gegevens met betrekking tot het gewicht, afmeting, kleur, afbeeldingen van etiketten etc., zijn echter indicatief. Zo dient er bijvoorbeeld op worden gelet dat de kleur van afgebeelde producten mogelijk beïnvloed kan worden door uw beeldscherminstellingen.

Alle informatie is tevens geplaatst onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en vergissingen. Wij geven derhalve geen garanties ten aanzien van de juistheid van de op de site verstrekte informatie en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

De intellectuele eigendomsrechten van alle op de website aanwezige informatie en afbeeldingen zijn voorbehouden aan Galerie Amarna. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van onze website zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Ten aanzien van het gebruik van de website hebben wij ook een afzonderlijk disclaimer op de site geplaatst.